Careers

Current openings


Controller

Toimialue: Taloushallinto/tilintarkastus

Sijainti: Helsinki

Työpaikkakuvaus

Foodiq on pohjoismainen tuotekehitys- ja tuotantopartneri yrityksille, jotka haluavat kulkea elintarvikealan kehityksen kärjessä. Me olemme elintarvikealan kumppani, jonka kanssa ideat heräävät henkiin. Tavoitteemme on johdattaa elintarviketeollisuutta kohti kasvipohjaisia vaihtoehtoja, parantamalla siten ruokailutottumuksia ja tarjoten samalla kestävämpiä ratkaisuja.

Kasvava yrityksemme hakee dynaamisen tiimimme vahvistukseksi Controlleria. Työnkuva muotoutuu tarkemmin valittavan henkilön mukaan, mutta sisältää ainakin seuraavia tehtäviä:

  • Kuukausiraportointi ja sen kehittäminen
  •  Analyysit ja ennusteet yrityksen päätöksenteon tueksi
  • Ad hoc -tehtävät sekä mahdolliset kehitysprojektit
  • Merkittävä rooli yhtiön hankintatoimessa ja kannattavuuden parantamisessa
  • Osallistuminen vuosisuunnitteluun ja budjetointiin

Sinulla on jo aiempaa kokemusta Controllerin tehtävästä. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja pystyt hyvin itsenäiseen työskentelyyn. Et säikähdä tiukkoja aikatauluja tai nopeasti muuttuvia tilanteita. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsikielentaito on eduksi. Hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen antaa korkeakoulututkinto joko kauppatieteistä tai tuotantotaloudesta.

Meillä pääset kehittymään talouden ammattilaisena trendikkäällä toimialalla ja kansainvälisessä ympäristössä. Saat vastuullisen ja haastavan tehtävän kehittämishaluisessa tiimissämme. Pääkonttorimme on Helsingin Arabiassa, tehtaat Helsingin lähialueilla ja satelliittitoimisto Tukholmassa. Lisäinfoa toiminnastamme löydät Foodiq.fi sivustolta.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernin Talousjohtaja Elisa Laitinen, puh. 040 769 0987. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 17.1.2020 mennessä, osoitteeseen elisa@foodiq.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan kasvavaan yritykseen elintarvikealan tulevaisuuden näköalapaikalle!

Open applications

Do you want to work at Foodiq with something not listed above?
Send us a message!

 

Message us