Kasvipohjaisten tuotteiden markkinat kasvussa – tarjoamme mahdollisuuden sijoittaa Foodiqiin

Moneen kotiin ja toimistoon ovat tulleet jäädäkseen kasvipohjaiset juomat ja välipalat, joita valmistetaan esimerkiksi soijasta, kookoksesta ja mantelista. Viime vuosina suosiotaan on nostanut erityisesti kaura. Juomien ja välipalojen lisäksi mm. urheilijoille suunnattuja proteiinivalmisteita haetaan nyt kasvipohjaisina versioina maitoheravalmisteiden sijaan.

Yhä useampi vähentää maitotuotteiden käyttöä

Helsingin Sanomat kirjoitti 22.3.2021 siitä, miten maidon kulutus on vähentynyt Suomessa ja vastaavasti kauran kulutus kasvanut. Kuten artikkelissa todetaan, on kasvipohjaisten tuotteiden suosion kasvun osasyynä halu suojella ilmastoa ja ympäristöä. Kuluttajat ajattelevat yhä enenevissä määrin oman elintapansa hiilijalanjälkeä ja tahtovat vähentää eläinperäisten tuotteiden käyttöä. Monet ajattelevat asiaa myös terveyden kannalta ja pyrkivät vähentämään eläinperäisten rasvojen käyttöä. Ruoassa pyritään luonnollisuuteen, mutta myös helppoutta arvostetaan.

Koska kaura- ja muiden kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä on kasvussa, vastaa tuotanto luonnollisesti kuluttajan huutoon. Uusia tuotteita kehitetään jatkuvasti, joten ala ja siinä liikkuvat summat kasvavat jatkuvasti.

Sijoita nousukiidossa olevaan alaan

Foodiq on kasvipohjaisen ravinnon valmistuksen edelläkävijä ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua puhtaan ravinnon vallankumoukseen.

Tuotekehityksemme on huippuluokkaa, ja voimme tarjota asiakkaillemme esimerkiksi täysin e-koodittomia kasvipohjaisia tuotteita. Tuotantolinjoiltamme valmistuu niin vanukkaita ja smoothieita kuin jauhemaisia tuotteita ja superfoodejakin. Tahdomme tehdä maailmasta paremman ja puhtaamman paikan elää ja tarjota asiakkaidemme kautta kuluttajille laadukkaita, helppoja ja terveellisiä kasvipohjaisia vaihtoehtoja.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi kasvavaa alaa ja yritystämme. Sijoittamalla puhtaan ravinnon kasvuyhtiöömme, saat 9 % p.a. osinkotuoton. Sijoittaminen on helppoa ja mukaan pääsee pienelläkin summalla, minimisijoitus on 1000 euroa.

Lue tarkemmin sijoitusmahdollisuudesta täältä ja tule mukaan!