Sijoita innovatiiviseen elintarvikealan kasvuyhtiöön 9% p.a. osinkotuotolla.

Foodiq Oy tarjoaa mahdollisuuden tuottavaan sijoittamiseen. 

Foodiq Oy:n järjestää osakeannin, jossa annetaan merkittäväksi korkeintaan 3000 kpl yhtiön uusia B-sarjan osakkeita. Osake-annista saatava, yhtiön kasvun ja kansainvälistymisen edellyttämä rahoitus, käytetään yhtiön laitteistohankintoihin ja myynnin skaalaamiseen.

Vuonna 2015 perustettu Foodiq on kasvanut vauhdikkaasti. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli lähes miljoona euroa ja vuonna 2020 ylsimme yli 6 miljoonaan euroon. Tuleville vuosille suunta on yhä vahvasti kasvava.

Liikevaihtoennuste 2020-2023

Foodiqin taustalla on tiimi, jolla on vuosikymmenten kokemus elintarvike-alasta. Perustajajäsenillä on jo useita onnistuneita skaalauksia alan yrityksistä.

Intohimonamme on vihreä tulevaisuus, ja kasvipohjaisten tuotteiden saattaminen markkinoille.

Foodiq on ketterä, kotimainen elintarvikkeiden tuotekehitys- ja tuotantokumppani. Valmistamme tuotteita niin suurille kuin pienille kotimaisille ja kansainvälisille brändeille, sekä Foodservice-tukkukauppaan. Tuotteitamme löytyy kaikkien suurten suomalaisten ruokakauppaketjujen hyllyiltä – ja kasvamme myös ulkomailla.

Foodiqin vahvuuksia ovat kokenut tuotekehitystiimi, oma mittava reseptipankki ja joustava tuotantokapasiteetti, mitkä mahdollistavat nopean kasvun. Tulevaisuudessa fokuksessamme on etenkin kaurapohjaiset, vähemmän e-koodeja sisältävät elintarvikkeet.

Alan trendit ja useampi asiakas-segmentti tukevat nopeaa kasvua:

Sijoittaminen on helppoa ja mukaan pääsee pienemmälläkin summalla. Minimisijoitus on 1000 euroa. Sijoitusaika 2 vuotta ja osingot jaetaan kvartaaleittain. Sijoittaminen Foodiq Oy:n osakkeisiin on myös verotuksellisesti edullista, sillä osinkotulosta 75 % on verovapaata tuloa. 

Lisätietoja Foodiq Oy

CEO Robert Savikko

robert@foodiq.fi

+358 50 566 1065