Sijoita puhtaan ravinnon kasvuyhtiöön 9% p.a. osinkotuotolla

Foodiq Oy on kasvipohjaisen ravinnon valmistuksen edelläkävijä ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua puhtaan ravinnon vallankumoukseen.

Sijoittaminen on helppoa ja mukaan pääsee pienelläkin summalla. Minimisijoitus on 1000 euroa.

Sijoittaminen elintarvikealalla

Euroopan elintarviketeknologian investoinnit CAGR 48% vuodesta 2013

Eurooppalaiseen elintarvikealaan sijoitettu pääoma

Meistä

Foodiq on ketterä, kotimainen elintarvikkeiden tuotekehitys- ja tuotantokumppani. Yritys perustettiin vuonna 2015, tänä vuonna työllistämme 30 henkilöä. Toimistomme on Helsingissä, ja kaksi tehdastamme Helsingin läheisyydessä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli yli 6 miljoona euroa.

Yhtiön kasvu ja kansainvälistyminen edellyttää kuitenkin rahoitusta. Osakeannilla keräämämme rahoitus käytetään laitteistohankintoihin ja myynnin skaalaamiseen.

Ruoka ei ole vain ruokaa, se on myös kannanotto arvokysymyksiin ja vastuullisuuteen. Elintarvikealan uudet trendit eivät ole vain trendejä. Lisäaineettomuus, vastuullisuus, kasvipohjaisuus ja aitous ovat voimakkaasti kasvussa oleva suunta. Me Foodiqilla keskitymme tähän.

– Robert Savikko Foodiq CEO

Q&A

Kuinka paljon voin sijoittaa?

Minimisijoitus on 1000€, ylärajaa ei ole. Kuinka paljon saan tuottoa sijoitukselleni? Sijoitukselle maksetaan automaattisesti osinkoa neljännesvuosittain, mikä on 9%:a vuositasolla.

 

Kuinka pitkäksi aikaa sitoudun?

Minimisijoitusaika on 24 kuukautta.

 

Mitä muita kuluja sijoittamiseen liittyy?

Sijoituksen tekemisestä sekä palvelun avaamisesta, ylläpidosta ja lopetuksesta ei koidu sijoittajalle mitään hallinnollisia kuluja tai palvelupalkkioita.

 

Mitä sijoitukselleni tapahtuu yhtiön ajautuessa konkurssiin?

Sijoittamiseen liittyy aina riskinsä. Maksimaalinen tappio kunkin sijoittajan kohdalla rajautuu tehdyn sijoituksen rahamäärään.

 

Miten osinkotuottoa verotetaan? 

Osinkotulosta 25 % on saajalleen veronalaista pääomatuloa ja loput 75 % verovapaata tuloa, mikäli sijoittajan listaamattomista yhtiöistä saama osinkotulo on enintään 150 000 euroa. Osingoista tehdään automaattisesti ennakonpidätys, joka on 7,5 prosenttia 150 000 euron rajaan asti. Rajan ylittävästä osasta ennakonpidätys on 27 %. Osakesijoitus ei kuulu talletussuojan piiriin eikä ole pääomaturvattu.

Tuottolaskelma, esimerkki

Intohimonamme on vihreä tulevaisuus ja kasvipohjaisten tuotteiden saattaminen markkinoille

Foodiqin vahvuuksia ovat kokenut tuotekehitystiimi, oma mittava reseptipankki ja joustava tuotantokapasiteetti, jotka mahdollistavat asiakkaillemme nopean tuotekehityksen ja lanseerauksen. 

Autamme asiakkaitamme tuomaan markkinoille kaurapohjaisia, vähemmän e-koodeja sisältäviä elintarvikkeita. Vuonna 2020 avasimme kokonaan kasvipohjaisiin tuotteisiin keskittyvän meijerityyppisen tuotantolaitoksen Hyvinkäälle, jossa kehitämme ja valmistamme brändeille uudenlaisia maidottomia tuotteita entistä luonnollisemmin.

 

Foodiqin avainluvut

Liikevaihtoennuste 2020-2023

Tee sijoitus Foodiqiin
Sijoittajien ohjeet